loading

DODATNA OPREMA ZA Opel Vivaro.

Vivaro donosi Opelovu nagradjivanu filozofiju dizajna u ovaj segment. Uz standardne i opcione elemente, tu je i širok izbor dodatne opreme koji vam je na raspolaganju kako biste izvukli maksimum iz svog Vivara.

Za kompletan asortiman dodatne opreme, pogledajte onlajn katalog dodatne opreme za Opel Vivaro ili se raspitajte kod svog lokalnog dilera Opelovih vozila.

Opel Vivaro – Bočni prozor sa štitnikom od sunca

Udobnost i nega

Bez obzira da li ga koristite kao vozilo za rad ili kao porodično prevozno sredstvo, vaš Vivaro treba da vam pomogne da se prijatno osećate. Naći ćete sve što vam je potrebno da namestite svoje vozilo po sopstvenoj, od patosnica do navlaka za sedišta.

Opel Vivaro - Baza

Info-zabava

Pomaže vam da budete na vezi – s vašom kancelarijom, porodicom, uslovima saobraćaja i putnim vodičem. Pogledajte proizvode za vaš Vivaro.

Opel Vivaro - Zavesice za blato

Bezbednost i zaštita

Vozite bezbednije i pomozite svom Vivaru da dugo vremena dobro izgleda. Vodite računa o svojim putnicima i robi i bude pripravni. Nudimo pomoć pri parkiranju i kamere za hod unazad, zaštitu za panele i zavesice za blato, komplete sijalica i dečja sedišta ako su potrebna.

Opel Vivaro – Stilizovanje

Stilizovanje

Vivaro sjajno izgleda spolja i iznutra. Ali, možda želite da mu date lični pečat? Pogledajte ovu dodatnu opremu koja uključuje bočne stepenike i navlake za retrovizore.

Opel Vivaro – Osnovni nosač

Sistemi za transport i nosači

Kapacitet Vivara je makismizovan i optimizovan. Uz to, Opel nudi dodantu opremu koja vam pomaže da organizujete sve što treba da ponesete, unutra i spolja. Od unutrašnjih obloga i polica do sistema krovnih nosača, kuka za vuču i kaiševa, imamo nešto što će vam olakšati transport. Naš izbor uključuje Opelove originalne proizvode, kao i proizvode našeg kooperanta Thule, lidera na tržištu sistema nosača.

Opel Vivaro - 16˝ čelični točak

Točkovi

Kombinujte eleganciju i praktičnost. Opel nudi asortiman čeličnih točkova i točkova od lake legure, kao i kompletne zimske točkove. Da budete potpuno mirni, možete izabrati neki iz asortimana zimskih lanaca proizvodjača Thule.

Slika može prikazivati opcionu opremu.

Opisane i ilustrovane karakteristike mogu se odnositi na ili prikazivati opcionu opremu koja nije uključena u standardnu isporuku. Navedene informacije bile su tačne u vreme objavljivanja. Zadržavamo pravo izmene dizajna i opreme. Prikazane boje samo približno odgovaraju stvarnim bojama. Ilustrovana opciona oprema dostupna je uz doplatu. Dostupnost, tehničke karakteristike i oprema koja se isporučuje na našim vozilima mogu varirati ili biti dostupni samo u pojedinim zemljama ili samo uz doplatu. Za preciznije informacije o opremi koja se isporučuje na našim vozilima, možete se obatiti lokalnom ovlašćenom Opel partneru.

 

+) WLTP

+) Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 određeni su prema Globalno usklađenom ispitnom postupku za laka vozila (WLTP), u skladu s uredbama R (EC) br. 715/2007 i R (EU) br. 2017/1151. Vrednosti ne uzimaju u obzir posebno korišćenje i uslove vožnje. Više informacija o zvaničnim vrednostima za potrošnju goriva i emisiju CO2 naći ćete u uputstvu ,,Uputstvo za potrošnju goriva i emisiju CO2 za nova putnička vozila” koje je besplatno dostupno na svim prodajnim mestima ili kod imenovanog državnog organa.

 

++) NEDC

++) Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 određeni su prema Globalno usklađenom ispitnom postupku za laka vozila (WLTP), a relevantne vrednosti su ponovo prevedene u NEDC kako bi se omogućilo poređenje, u skladu s uredbama R (EC) br. 715/2007, R (EU) br. 2017/1153 i R (EU) br. 2017/1151.

Vrednosti ne uzimaju u obzir posebno korišćenje, uslove vožnje, opremu ili opcije i mogu varirati u zavisnosti od dimenzija pneumatika. Više informacija o zvaničnim vrednostima za potrošnju goriva i emisiju CO2 naći ćete u uputstvu ,, Uputstvo za potrošnju goriva i emisiju CO2 za nova putnička vozila” koje je besplatno dostupno na svim prodajnim mestima ili kod imenovanog državnog organa.

 

+++) Odlazeći modeli / Laka komercijalna vozila

+++) Sve navedene vrednosti odnose se na osnovni EU model sa standardnom opremom. Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 određeni su u skladu s uredbama R EC br. 715/2007 i R (EC) br. 692/2008 (u odgovarajućim verzijama), uzimajući u obzir masu vozila u voznom stanju, kako je navedeno u uredbama. Dodatna oprema i fabrički ugrađene opcije mogu voditi nešto višim vrednostima za potrošnju i emisiju CO2 od navedenih. Vrednosti za potrošnju goriva i emisiju CO2 ne odnose se ni na jedno vozilo posebno i nisu deo ponude. Ovde su date samo u cilju poređenja različitih vozila, ali se mogu razlikovati od konkretne potrošnje goriva pri vožnji u realnim uslovima, koja u velikoj meri zavisi od stila vožnje i uslova eksploatacije. Dodatna oprema može povećati masu praznog vozila i, u nekim slučajevima, dozvoljeno osovinsko opterećenje kao i dozvoljenu ukupnu masu vozila i smanjiti dozvoljenu masu prikolice pod punim teretom. Ovo može dovesti do smanjenja maksimalne brzine i povećanja vremena ubrzanja. Vozne performanse podrazumevaju vozača od 75 kg i 125 kg tereta. 2 H gas u m3/100 km.

 

++++) Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 su preliminarni i određeni su prema WLTP test metodologiji (R (EC) No. 715/2007, R (EU) No. 2017/1151). Odobrenje EG tipa i Sertifikat o konformitetu još uvek nisu dostupni. Preliminarne vrednosti se mogu razlikovati od oficijelnih podataka finalnog tipa.

 

+++++) Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 su preliminarni i određeni su prema WLTP test metodologiji, i relevantne vrednosti su prevedene u NEDC kako bi bilo moguće upoređivanje sa drugim vozilima, prema regulativi R (EC) No. 715/2007, R (EU) No. 2017/1153 and R (EU) No. 2017/1151. Odobrenje EG tipa i Sertifikat o konformitetu još uvek nisu dostupni. Preliminarne vrednosti se mogu razlikovati od oficijelnih podataka finalnog tipa.

Opel će uložiti razumne napore kako bi obezbedio da ovaj sajt sadrži tačne i ažurirane podatke, ali ne prihvata nikakvu odgovornost za eventualna potraživanja odnosno gubitke nastale kao rezultat oslanjanja na sadržaj ovog sajta. Neke od informacija na ovom sajtu mogu biti netačne zbog promene proizvoda do kojih može doći nakon njihovog plasmana na tržište. Neka opisana ili prikazana oprema može biti dostupna samo u nekim zemljama ili samo uz doplatu. Opel zadržava pravo izmene specifikacije proizvoda u bilo kom trenutku. Za ažuriranu specifikaciju proizvoda dostupnih u vašoj zemlji, molimo obratite se svom dileru Opela.
promo 
Idi na vrh